Nieuwbouw

Top bouwbedrijf voor Nijmegen

Heb je bouwprofessionals nodig in Nijmegen? Of heb je een bouwbedrijf nodig dat veel diensten levert? Dan kom je naar Timmer- en Bouwbedrijf Welman! Met meer dan 100 projecten aan ervaring, helpt Timmer- en Bouwbedrijf Welman jou om tot een topresultaat te komen. Wij doen voor jou nieuwbouw, aanbouw, renovatie, dakopbouw en onderhoud. Lees snel verder.

Al vele jaren professional in Nijmegen

Met vele jaren ervaring in Nijmegen, is Timmer- en Bouwbedrijf Welman een echte professional. Dat samenwerken hierbij de sleutel tot succes is hebben wij lang geleden al geleerd. Daarom overleggen we met jou en andere partijen om tot het juiste resultaat te komen. Dat elk wat wils heeft, weten wij ook maar al te goed. Daarom werken wij ook veelvuldig samen met andere vakmensen om te komen tot het resultaat dat je als klant wil zien. Want in Nijmegen sta jij als klant altijd centraal. Zo zorgen we altijd voor maatwerk.

Een familiebedrijf met ervaring

Wij zijn niet zomaar een bedrijf. Timmer- en Bouwbedrijf Welman is een trots familiebedrijf.
Dat brengt betrokkenheid en stabiliteit met zich mee. En dat merk je aan onze service en aan ons vakmanschap. Je kunt er zeker van zijn dat we die kennis doorgeven aan de volgende generatie. Zo staan wij nog vele jaren voor je klaar in Nijmegen.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Timmer- en Bouwbedrijf Welman gaat in Nijmegen voor een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zorgen ervoor dat jij in Nijmegen nooit teveel betaalt. Daarbij zorgen wij er ook voor dat het eindresultaat nooit onder onze scherpe prijs lijdt. Met onze kennis en expertise kunnen we ieder project aan. Of je nu nieuwbouw wil, dakopbouw, onderhoud, renovatie of aanbouw.

Uw droom werkelijkheid maken?

Welman timmer- en bouwbedrijf helpt u graag! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Oog voor nazorg

Nazorg is overal belangrijk, dus ook in de bouw. Daarom laten wij ons werk ook nooit zomaar bij je achter. Nazorg zorgt ervoor dat bij oplevering wordt gecontroleerd of alles naar wens is. Ook kijken we of alles goed gebouwd is. Zijn er gebreken of ben je niet tevreden? Dan lossen wij dit voor je op. Zo heb je lang plezier van ons bouwwerk! We werken bovendien altijd met duurzame materialen en we dragen zorg voor het werk dat we in Nijmegen verrichten.

Aan diensten geen gebrek

In Nijmegen krijg je diverse diensten. Wij bieden in Nijmegen:

Nieuwbouw in Nijmegen

Nieuwbouw begint met een droom. Je droomt van iets nieuws, of dat nou een heel nieuw huis is of een bijgebouw. Die droom van nieuwbouw realiseren is wat Timmer- en Bouwbedrijf Welman in Nijmegen voor je doet. Welman gaat graag met je om tafel zitten om zo de mogelijkheden voor nieuwbouw te bespreken. Zo komen onze experts samen met jou tot de juiste invulling van je nieuwbouwproject.

Top-renovatie in Nijmegen

De renovatie van een pand kan in sommige gevallen flink in de papieren lopen. Daarom zoekt Timmer- en Bouwbedrijf Welman in Nijmegen altijd naar de beste oplossing voor jou. Vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding komen wij met jou altijd tot het juiste plan voor de renovatie. Oftewel: een mooie renovatie tegen een zacht prijsje. Zo heb je van jouw renovatie in Nijmegen straks nog lang plezier.

Aanbouw in Nijmegen

Droom jij ook van een mooi stuk aanbouw aan je huis in Nijmegen? Timmer- en Bouwbedrijf Welman is er voor je al je aanbouw dromen! Een aanbouw is altijd spannend, maar zodra deze er eindelijk is, heb je er veel plezier van. Timmer- en Bouwbedrijf Welman bespreekt graag de opties voor aanbouw met je om tot het gewenste resultaat te komen.

Met onderhoud heb je langer plezier

Iets wat vaak wordt vergeten is goed onderhoud. Met goed onderhoud kun je namelijk veel kosten besparen. Zo voorkom je dat je op de korte termijn een complete renovatie, verbouwing op dakopbouw nodig hebt. Wij zorgen in Nijmegen altijd voor het juiste onderhoud voor een goede prijs. Onze experts bespreken met alle plezier welk onderhoud jouw woning in Nijmegen kan gebruiken.

Ook voor dakopbouw in Nijmegen kom je naar Welman

Dakopbouw is veelzijdig. Of je nu een verdieping ergens bovenop wilt of het kleiner aan wilt pakken met een torentje of een liftkamer: Timmer- en Bouwbedrijf Welman denkt in Nijmegen altijd met je mee over dakopbouw. We beloven kwaliteit dakopbouw voor een goede prijs.

In Nijmegen kies je Timmer- en Bouwbedrijf Welman

Woon je in Nijmegen of omgeving? En zoek je ervaren vakmensen voor een verbouwing? Dan ga je voor Timmer- en Bouwbedrijf Welman! Wij staan klaar voor nieuwbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud en dakopbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons dan gerust op 06 – 30398416. Of mail ons op info@welmantimmerwerken.nl. Je kunt eventueel ook een bericht achterlaten op het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op.

Neem vrijblijvend
contact met ons op!


    img